Olimpijakos se seli u drugu ligu jer ne želi da igra sa Panatinaikosom

Olimpijakos će, shodno istrajanju u svojoj odluci da ne igra plej-of grčke košarkaške lige sa Panatinaikosom, biti izbačen u drugu ligu.

Duel, koji je trebalo da počne u ponedeljak, neće biti odigran jer Olimpijakos ne želi da izađe na parket sa Panatinaikosom na drugoj strani.

Olimpijakos je nedavno ponovio da ne želi da igra protiv Panatinaikosa, a u ponedeljak je isto to saopšteno i policiji, odnosno službama zaduženim za održavanje reda u dvorani OAKA i oko nje.

Dimitris Janakopulos, vlasnik Panatinaikosa, istakao je u saopštenju da u tom klubu i dalje postoji nada da će „u poslednjem trenutku Olimpijakos povući svoju lošu odluku i da će odigrati meč".

Žordi Bertomeu, predsednik Evrolige, dao je svoj sud o ovom sporu.

„Konflikt Olimpijakosa i Panatinaikosa nas ne ostavlja neutralnim ili indiferentnim. Razočaran sam i smatram da je ovo sramota za grčku košarku", naglasio je Bertomeu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи