Real nadigrao Željkov Fener i osvojio treće mesto

Košarkaši Reala iz Madrida u meču za treće mesto završnog turnira Evrolige u Vitoriji ubedljivo su savladali Fenerbahče Željka Obradovića 94:75 (24:16, 14:24, 31:23, 25:12).

Tim iz Madrida je do trijumfa stigao velikom serijom u trećoj deoniici.

Na vođstvo prvaka Turske 61:58 Fakundo Kampaco je na isteku napada ubacio neverovatnu trojku i najavio veliku seriju ekipe Pabla Lasa. Serijom od 11:2 Real je završio treću četvrtinu 69:63. Dominacija Reala nastavljena je i početkom poslednje deonice kadu sa 14 poena zaredom osigurali pobedu u borbi za treće mesto.

Madriđane je do pobede predvodio Gustavo Ajon sa 23 poena i 11 skokova. Podršku je imao u Kozeru Fabijenu koji je dodao 13, dok su Kapaco i Tompkins zabeležili po 12 poena.

U timu Fenerbahčea Kostas Slukas je meč završio sa 17 poena. Marko Gudurić dodao je 11 a Nikola Kalinić osam poena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво