Ratnici nastavili pobedonosni niz

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa su i na gostujućem terenu savladali Portland sa 110:99 i poveli sa 3:0 u finalu zapadne konferencije. „Ratnike“ je do pobede predvodio za igru raspoloženi tandem Stefa Karija i Drejmonda Grina.

Domaćini su samouvereno ušli u meč na svom terenu i čak vodili sa 18 poena prednosti u finišu prvog poluvremena.

Kada se učinilo da neće biti neizvesnosti po pitanju pobednika, aktuelni šampioni su u trećoj četvrtini uspeli da načine veliki preokret i povedu sa 82:79.

Tim pobednika predvodili su Stef Kari i Drejmond Grin koji su bili i najefikasniji igrači utakmice. Kari je meč završio sa 36 postignutih poena, a Drejmond Grin je imao trostruki dvocifren učinak sa 20 poena, 13 skokova i 12 asistencija.

U poraženom timu domaćina najefikasniji je bio Si Džej Mekolum sa 23 postignuta poena, a pratili su ga Demijen Lilard sa 19 i Majers Lenard sa 16 poena.

Aktuelni šampioni Golden Stejt Voriorsi, posle ove pobede, vode sa 3:0 u finalnoj seriji Zapada, a četvrti meč će se igrati ponovo u Portlandu, u noći između ponedeljka i utorka.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво