Obradović: Žao mi je igrača, teško je razumeti šta se desilo

Trener Fenerbahčea Željko Obradović teško je podneo eliminaciju svog tima u polufinalu Fajnal-fora Evrolige od Efesa. Fenerbahče je u Vitoriji poražen u turskom derbiju rezultatom 92:73 i prvi put posle tri sezone neće igrati meč za titulu.

"Želim da čestitam Efesu na izuzetnoj partiji koju su odigrali večeras i zasluženo idu u finale. Pokušao sam da razumem sve što se dogodilo sa mojim timom danas, nije lako shvatiti. Žao mi je mojih igrača", rekao je Obradović.

Srpski stručnjak je pokušao da analizira poraz i zna gde je njegov tim najviše grešio.

"Prvi utisak je da je lako prepoznati da naša odbrana nije bila dovoljno dobra da parira nivou na kojem je Efes igrao. Najveći problem je bila odbrana u situacijama 'jedan na jedan'. Previše lako su poentirali, postigli su 92 poena, a imali samo 13 asistencija. To znači da je bilo mnogo napada 'jedan na jedan', a Efes ima kvalitet za to."

Na kraju, Žoc se zahvalio navijačima koji su došli da podrže turskog šampiona.

"Želim da se zahvalim našim navijačima koji su došli ovde. Pružili su nam neverovatnu podršku. Mnogo mi je žao igrača, mislim da smo igrali veoma dobru košarku tokom sezone i ovo kako smo večeras izgledali me mnogo boli", zaključio je Obradović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво