Kalinić: Katastrofa i velika sramota, više su želeli pobedu od nas

Srpski košarkaš Nikola Kalinić bio je razočaran porazom svog Fenerbahčea od Efesa na Fajnal-foru Evrolige u Vitoriji. Fener je poražen od gradskog rivala rezultatom 92:73 i ostao bez četvrtog uzastopnog finala u najjačem evropskom takmičenju.

Kalinić je naveo da od samog početka utakmice njegov tim nije bio na nivou.

"Ne znam šta se desilo, dozvolili smo im previše ofanzivnih skokova. Posle toga su počeli da pogađaju šuteve. Igrali su sa mnogo više samopouzdanja", rekao je Kalinić.

Krilni igrač turskog šampiona je bio veoma samokritičan, uprkos problemima sa kojima se suočavala ekipa Željka Obradovića.

"Velika šteta zbog ovog poraza. U redu, bilo je nekih objektivnih razloga, imali smo problema sa povredama, ali je šteta. Bili smo s razlogom prvi u regularnom delu sezone, ali ništa od toga danas nismo pokazali na terenu."

Za kraj, ovaj neuspeh je okarakterisao kao katastrofu.

"Dozvolili smo im da rade šta žele. Nadjačali su nas, večeras su bili bolji u svemu od nas. Mislim da su više želeli pobedu od nas, ne znam zašto je tako. Za mene, ovo je katastrofa. U redu je izgubiti, ali doživeti poraz na ovaj način je velika sramota", zaključio je Kalinić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво