Tomić: Uz dobru igru do pobede

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da očekuje dobru partiju svog tima protiv Zlatibora u 7. kolu Superlige i nastavak pobedničkog niza. Zvezda domaćin u Železniku.

Crveno-beli će ekipu iz Čajetine dočekati u dvorani "FMP Arena" u Železniku, jer je zbog obaveza odbojkaške selekcije Srbije zauzeta hala "Aleksandar Nikolić".

"Očekujem još jedan dobar meč našeg tima. Igramo na terenu u Železniku zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić", ali očekujem dobru podršku sa tribina i dobru igru na terenu", rekao je Tomić za klupski sajt.

Trener aktulenog šampiona Srbije za meč sa Zlatiborom neće imati problema sa povređenim igračima.

"Ponavljam se, ali je pred svaki meč zahtev u svlacionici isti - maksimalna motivisanost, pridržavanje dogovora koje napravimo u pripremi utakmice i naravno na prvom mestu čvrsta odbrana iz koje stižu lakši poeni. Kompletiramo se, svi igrači su u treningu i polako hvatamo ritam za ono što sledi, a to je završnica nacionalnog prvenstva", rekao je Tomić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво