Milojević: Agresivno; Trinkijeri: Koncentrisano

Trener košarkasa Mega Bemaksa Dejan Mliojević rekao je da njegov tim u dobrom raspoloženju dočekuje utakmicu protiv Partizana u 6. kolu Superlige i da na tom meču mora da bude agresivan ukliko želi da pobedi. Njegov kolega sa klupe Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da očekuje drugačiju utakmicu od one koju su dva tima odigrala na otvaranju prvenstva i da njegovi igrači moraju da pokažu visok nivo koncentravcije.

Partizan je ubedljivo slavio u prvom meču dva rivala na startu Superlige - bilo je 102:69.

"Igramo meč protiv Partizana koji je uz Crvenu zvezdu glavni favorit za titulu. Imaju veoma kvalitetnu ekipu i sigurno je da nas očekuje težak meč. Mi smo digli igru posle poraza od njih u prvom kolu, vezali četiri pobede i u dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu. Na nama je da odigramo agresivno u odbrani uz dobru energiju na terenu, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo", rekao je Milojević za klupski sajt.

Sa druge strane, trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri očekuje drugačiju utakmicu od one koju su dva tima odigrala na otvaranju prvenstva kada su crno-beli slavili ubedljivo 102:69.

"Nova utakmica protiv Mege će biti sigurno drugačija u odnosu na onu koju smo odigrali u prvom kolu Superlige. Biće kompletniji u odnosu na naš prvi duel i verujem da će se truditi da odigraju čvrsto i agresivno po čitavom terenu. Sa naše strane, mi moramo pokazati visok nivo igre i koncentracije u odbrani i napadu, ako želimo da dođemo do nove pobede", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Crno-beli posle pet kola imaju maksimalan učinak u grupi B, dok ekipa Dejana Milojevića ima četiri trijumfa i jedan poraz.

Meč između Mega Bemaksa i Partizana igra se u četvrtak od 17.30 sati u hali "Mega Faktori" u beogradskom naselju Braća Jerković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво