Teo i Bogdan u "Kući košarke"

Reprezentativci Srbije, kapiten Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović, neformalno su posetili "Kuću košarke" na poziv predsednika KSS Predraga Danilovića.

Teodosić i Bogdanović proveli su skoro sat vremena u razgovoru sa predsednikom KSS Predragom Danilovićem i potpredsednikom Dejanom Tomaševićem.

"Došli smo da se javimo da smo stigli, da se ‘upišemo' prvi. Da napravimo neki plan za leto...", rekli su uz osmeh srpski košarkaši, koji su se osvrnuli na učešće Nikole Jokića i Bobana Marjanovića u plej-ofu NBA lige.

Glavna tema bila je učešće reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kini, koje je na programu ovog leta.

"Novi izazov za nas svakako, nadamo se dobrom rezultatu... Imamo dosta iskustva, ne treba stvarati neki dodatni pritisak, već ga imamo... Treba da odemo u Kinu u što jačem sastavu", rekao je Bogdanović.

Slično je konstatovao i kapiten Teodosić.

"Imamo dobru ekipu, naravno u slučaju da se svi odazovemo i da budemo zdravi. Imamo perspektivan i kvalitetan tim i otvara nam se velika šansa da napravimo uspeh", smatra kapiten reprezentacije.

Očekuje se da nacionalni timovi u Kini nastupe u najjačim sastavima.

"Svetsko prvenstvo će biti izuzetno kvalitetno takmičenje, ni jednog trenutka ne mislim da treba da obećavamo medalju. Ići ćemo u Kinu da igramo najbolju moguću košarku, da damo sve od sebe, a siguran sam da, ako budemo igrali na taj način, rezultat neće izostati", rekao je Teodosić.

Svetsko prvenstvo u Kini igra se od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija se u prvom delu šampionata takmiči u grupi sa selekcijama Angole, Italije i Filipina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи