KLS: Partizan u Novom Pazaru lako do četvrte pobede

Košarkaši Partizana ostvarili su i četvrti trijumf u Superligi Srbije. Crno-beli su u gostima savladali Novi Pazar, rezultatom 81:66.

Na taj način je beogradski klub zadržao prvo mesto na tabeli grupe B, a u Novom Pazaru je meč prelomio početkom drugog poluvremena.

Domaći igrači držali su se u prvih 20 minuta, uspevali da pariraju favorizovanom protivniku, koji je po povratku sa pauze "dodao gas", stigao do dvocifrene prednosti, koju je do kraja održavao.

Najefikasniji u timu Andree Trinkijerija bio je Novica Veličković sa 16 poena, uz sedam poena i dve asistencije, a pratio ga je Rade Zagorac sa 12 poena i osam uhvaćenih lopti.

U redovima Novog Pazara istakli su se Sead Hadžifejzović sa 18 poena, 14 je dodao Tarik Brunčević, a poen manje Marko Radonjić.

Novi Pazar je zakucan za začelje tabele i do sada je ostvario samo jedan trijumf.

U narednom kolu Partizan gostuje užičkoj Slobodi, dok će Novi Pazar ugostiti Dinamik.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи