Impresivno osvojena titula, vreme je za slavlje

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je na impresivan način i sasvim zasluženo došao do titule ABA lige, nakon pobede nad podgoričkom Budućnosti u finalnoj seriji.

"KK Crvena zvezda okitio se četvrtom titulom regionalnog prvaka i na impresivan način došao do pehara, koji je označen kao osnovni i glavni cilj za ovu sezonu. Titula ABA lige je prvi put proslavljena pod svodovima dvorane 'Aleksandar Nikolić' i naredne dane nakon osvojenog trofeja i povratka u Evroligu posvetićemo proslavi ovog velikog i potpuno zasluženog uspeha, izvojevanog sa koš-razlikom od 88 poena u pet utakmica finala", navodi se na sajtu kluba.

Iz Zvezde su se zahvalili Evroligi, takmičenju u koje se vraća posle godinu dana, evroligaškim klubovima i klubovima iz ABA lige na čestitkama, ali i navijačima na, kako se ističe, fantastičnoj atmosferi.

"Navijači su vodili tim do velikih pobeda u finalnim utakmicama, pružali veliku podršku klubu, igračima i stručnom štabu tokom teških trenutaka u Podgorici, koji su najmanje imali veze sa košarkom i sportom."

Naglašava se i da i "pojedinci i moralni čistunci pokušavaju da umanje veliki uspeh pojedinim dešavanjima pre pete utakmice" i da će zato klub u narednim danima informisati javnost o svim događajima i ulogama u nemilim scenama.

"Na prvom mestu, počev od organizovanog napada na delegaciju KK Crvena zvezda u Podgorici, pa sve do smišljene provokacije publike od strane pojedinaca iz delegacije KK Budućnost u hali "Aleksandar Nikolić" u cilju neodržavanja pete utakmice", zaključuje se.

Košarkaši Crvene zvezde su ubedljivim trijumfom nad Budućnosti (97:54) četvrti put u poslednjih pet godina postali šampioni regionalnog takmičenja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара