Davidovac i Dobrić: Zasluženo, uspeli smo kao tim

Košarkaši Crvene zvezde Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić bili su zadovoljni posle osvajanja ABA lige i pobede u odlučujućem meču protiv ekipe Budućnosti (97:54).

"Drago mi je što smo osvojili ABA ligu. To nam je bio prvenstveni cilj ove sezone. U tome smo uspeli kao tim. Drago mi je zbog svih nas. Pokazali smo našu snagu. Svaku utakmicu u plej-ofu smo odigrali dominatno, čini mi se nismo samo prvu protiv Partizana. Kada je trebalo, kada je bio najveći pritisak, odigrali smo najbolje", rekao je Davidovac posle meča.

Njegov saigrač Ognjen Dobrić takođe nije krio zadovoljstvo zbog osvajanja titule koja donosi igranje u Evroligi.

"Ne mogu da vam opišem osećaj. Mislim da smo zaslužili, odigrali smo dobro celu seriju. Mislim da je prsten zaslužen. Kada toliko ljudi dođe da vas podrži ne možete da ne odigrate dobro i da ne date sve od sebe. Znali smo da će biti toliko navijača i da će nas nositi kroz celu utakmicu i zato smo odigrali dobro", rekao je Dobrić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво