Bura u "Pioniru“, napadnuti košarkaši Budućnosti

Košarkaši Budućnosti gađani su petardama i tvrdim predmetima sa tribina odmah po ulasku kompletnog tima na zagrevanje pre meča protiv Crvene zvezde u Beogradu za titulu ABA lige, zbog čega su morali da se vrate u svlačionicu. Posle skoro sat vremena od predviđenog vremena stekli su se uslovi za početak finalnog duela.

Čim su gosti kročili na parket poletela je "kiša" predmeta sa svih strana i čak nekoliko navijača je uletelo u teren da se obračuna, ali je brzo reagovalo obezbeđenje.

Košarkaši Budućnosti napustili su teren i otišli u svalačionici uz zahtev da se navijači Zvezde udalje sa dela tribine blizu njihove klupe.

Sa predstavnicima podgoričkog tima razgovarali su trener Zvezde Milan Tomić i predsednik kluba Nebojša Čović pa su nakon skoro sat vremena vratili na teren.

Tim menadžer Nebojša Ilić i kapiten Branko Lazić pozvali su navijače da navijaju fer i sportski, bez incidenata i da ne bacaju nikakve predmete na teren.

Lazić je, poput Ilića, sa razglasa pokušao da smiri pristalice nakon napada na goste iz Crne Gore, koji su se sa zagrevanja vratili u svlačionicu.

"Jako je bitno da nijedan predmet ne uleti na teren. Da svi zajedno budemo na nivou. Molim vas da navijate lepo i sportski. Jako je važno da bi se odigrala utakmica", rekao je Lazić.

Budućnost se oglasila saopštenjem u kom se navodi da su pri ulasku na teren gađani tvrdim predmetima i da je oko 40 navijača sišlo sa tribina na parket i došlo do klupe sa igračima i stručnim štabom tima iz Podgorice.

Oko i u hali prisutne su velike bezbedonosne mere, skoro na svakom koraku. 

Predhodno je grupa navijača crveno-belih uputila uvrede i zvižduke ekipi Budućnosti, odmah po izlasku iz autobusa kod ulaza u dvoranu.

Tenzija se nije smirila ni na zagrevanju, kada je Amerikanac iz Budućnosti Noris Kol namerno pogodio loptom kamermana tik uz teren, posle čega su poleteli upaljači i plastične čaše sa tribina.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се