Beron: Ako nemaš srce za petu utakmicu, onda...

Bili Beron, najbolji košarkaš Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige, pozvao je navijače da pomognu ekipi da osvoji titulu regionalnog šampiona. Crveno-beli su poraženi u petak uveče u Podgorici od Budućnosti (84:80) i propustili drugu meč loptu za trofej i plasman u Evroligu.

Ekipa Milana Tomića je ubedljivo dobila prva dva susreta, ali nije izdržala pritisak u "Morači" i pobednika će odlučivati "majstorica".

"Imali smo sve u rukama, kontrolisali smo dešavanja na parketu, ali smo dozvolili poraz. U odlučujućem petom meču imamo prednost domaćeg terena. Želim da nam svaki navijač Zvezde u meču koji sledi pruži maksimalnu podršku", kazao je Beron.

Američki igrač je bio prva figura u gostujućem timu sa 24 poena, ali kaže da su presudili neki sitni detalji.

"To su male stvari koje inače kontrolišemo. U pitanju su šutevi sa distance, ofanzivni skokovi... Ovoga puta to nismo uradili. Igrači Budućnosti su pogađali iz nekih izuzetno teških situacija, ali sve je to sastavni deo košarke. Ako nisi spreman za ovu petu utakmicu, ako nemaš srce za to, onda... Bićemo spremni", zaključio je Beron.

Njegov saigrač Ognjen Dobrić ističe da tim nije imao rešenja za Norisa Kola.
"Dogodio nam se pad u poslednjoj četvrtini, izgubili smo koncentraciju, oni su to iskoristili. Posebno Kol koji je individualno rešio mnoge teške situacije", naveo je Dobrić.

On je dodao da je ekipa umorna, ali da uprkos tome mora da odgovori na čvrstinu rivala, kao i da svi jedva čekaju "majstoricu".

"Ono što je najbitnije i za šta smo se borili tokom cele sezone, jeste prednost domaćeg terena. Što pre moramo da zaboravimo poraze u Podgorici. Treba da analiziramo ovaj meč, ali sve misli su već okrenute ka ponedeljku i utakmici u Beogradu", rekao je Dobrić i dodao:

"Da li možemo da izdržimo pritisak? Mislim da je ekipa jaka i idemo svim snagama da pobedimo. Nemamo pravo na grešku i mislim da smo svi u timu spremni. Jedva čekamo majstoricu", zaključio je košarkaš Zvezde.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво