Tomić: Kontrolisali smo utakmicu, presudili poeni Džeksona i Klarka

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je posle poraza od Budućnosti da je njegova ekipa kontrolisala meč, ali da su presudile trojke Džeksona i Klarka u finišu meča.

Zvezda je izgubila u Podgorici 84:80, pa će pobednika finalne serije odlučiti "majstorica" u Beogradu.

"Kontrolisali smo utakmicu, što pokazuje i statistika, ali ako hoćemo da napravimo analizu i uđemo u detalje, Džeksonova i Klarkova trojka bile su presudne. Budućnost je povela, mi nismo mogli da se vratimo. Odlučili su detalji. Moramo da odigramo bolje, da zaboravimo ovo. Poslednja utakmica se igra u Beogradu, moramo da se izborimo i osvojimo titulu", rekao je Tomić posle meča.

Zvezda ni u ovoj utakmici nije mogla da računa na povređene Džoa Reglanda i Startosa Perperoglua. 

"Ne tražim alibi. Imamo tim i bez ta dva igrača. Nedostaju nam, ali moramo i bez njih. U poslednjem trenutku znaćemo da li ćemo računati na njih u petom meču", rekao je Tomić.

Peti, odlučujući meč za titulu između Zvezde i Budućnosti igra se u ponedeljak u hali "Aleksandar Nikolić" od 19 časova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи