Tomić: Fokus samo na košarci, da završimo posao

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, pred današnji četvrti meč protiv Budućnosti u finalu ABA lige, izjavio je da želi da završi seriju i osvoji trofej šampiona u regionalnom takmičenju. Utakmica se igra u Podgorici od 19 sati.

"Sigurno nas čeka teška utakmica. Nije dovoljno 25 minuta koliko smo imali koncentraciju u prošloj utakmici, već 40 minuta. Zadatke koje smo isplanirali u svlačionici i na sastancima moramo da sprovedemo na terenu. Jedno je sigurno u analizi prethodne utakmice, moramo da sprečimo kontranapad Budućnosti, tu su napravili veliku prednost", rekao je Tomić novinarima u Podgorici, a prenosi klupski sajt.

On je dodao da je neophodno da ekipa bude na nivou u oba pravca u tako velikom meču, ne samo u napadu.

"Moramo da budemo koncentrisani samo na košarku i da se bavimo ovim lepim sportom. Ekipa je spremna, vodimo 2:1, u ovom trenutku ne treba da razmišljamo o porazu, da spremimo dobro utakmicu i da završimo finalnu seriju u Podgorici", naveo je Tomić.

On nije želeo da komentariše brojne incidente u hali Morača na prethodnoj utakmici.

"Sigurno da ne treba da se obaziremo ni na kakve druge stvari, svi ste videli šta se dešavalo ovde. Ne bih da komentarišem neke druge stvari osim košarke, kao što su neke moje kolege to uradile posle utakmice u Beogradu", kazao je Tomić.

Košarkaš Dejan Davidovac ponovio je da očekuje težak duel.

"Mislim da će presudna biti koncentracija svih 40 minuta, i to pre svega na košarku. Ne obraćamo pažnju na atmosferu, videli smo kako je to sve izgledalo, ali je najvažnije da se skoncentrišemo na teren. Nemamo strah i neće ga ni biti", zaključio je Davidovac.

Utakmica se igra u Podgorici od 19 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво