Marjanović odličan u pobedi Filadelfije

Filadelfija je na gostovanju savladala Bruklin sa 131:115 i povela sa 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Istoka. Pobednički tim predvodio Ben Simons, a naš internacionalac Boban Marjanović opet odigrao odličnu partiju.

Iako su u utakmicu ušli bez Džoela Embida, koji se još nije oporavio od povrede kolena, gosti iz Filadelfije su sigurno ušli u meč i poveli već na startu.

Iako potom nisu uspevali da načine veću razliku, uspevaju da sačuvaju prdnost do kraja prvog poluvremena, da bi u drugom pojačali tempo i do kraja se samo postavljalo pitanje sa kojom će razlikom dobiti meč.

Pobednički tim je predvodio Ben Simons sa 31 poenom uz devet asistencija, Heris je dodao 29, a Redik 26 poena.

Boban Marjanović je utakmicu počeo na klupi a početkom četvrte četvrtine je dobio šestu ličnu grešku, pa je za 18 minuta igre imao 14 poena i osam skokova. Bobi je ubacio svih osam slobodnih bacanja, iz igre je šutirao 3/5, a meč je završio i sa odličnom plus minus statistikom.

Kod Bruklina su najbolji bili Dianđelo Rasel i Keris Levert sa po 26 poena.

Četvrta utakmica ovih rivala je u Bruklinu u subotu od 21 čas.

Na gostujućem terenu je bio efikasan i Golden stejt koji je nadigrao LA Kliperse sa više nego ubedljivih 132:105 i poveo sa 2:1.

Na domaćem terenu San Antonio je nadigrao Denver sa 118:108 i u trećoj utakmici četvrtfinalne plej-of serije Zapadne konferencije uprkos odličnoj partiji Nikole Jokića.

Rezultati utakmica:

Bruklin - Filadelfija 115:131
San Antonio - Denver 118:108
LA Klipers - Golden Stejt 105:132 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво