RTS u Podgorici: Crveno-beli spremni; Tomić: Da se završi posao

Crveno-beli će pokušati da do petka zaborave na sva ružna i nesportska dešavanja iz prvog meča u hali "Morača" koje nemaju nikakve veze sa sportom. Trener crveno-belih izjavio je da je njegov tim spreman za četvrti meč i da se nada da će se finalna serija završiti u Podgorici.

Očekuje se velika borba dva najbolja tima Jadranske lige, za svaki koš, skok, svaku loptu...

Crveno-beli će pokušati da do petka zaborave na sva ružna i nesportska dešavanja iz prvog meča u hali "Morača" koje nemaju nikakve veze sa sportom. To nije lako, ali prema njihovim rečima "na muci se poznaju junaci".

Nakon prepodnevnog odmora usledio je trening. Od hotela "Podgorica"  do dvorane "Morača" igrače je pratila policija. Usput su viđeni zanimljivi grafiti. Na poslednjem treningu bila je i ekipa RTS-a. Uigravle su se akcije, dodavanja, vežbao šut sa distance, ali i kroz razgovor vršila analiza, kako se ne bi ponovile greške iz trećeg meča.

Zvezda neče moći da računa na Reglanda i Perperoglua.

„Sigurno nas čeka teška utakmica. Ono što moramo da promenimo je da nije dovoljno imati koncentraciju 25 minuta, već 40. Zadatke koje smo isplanirali u svlačionici, sve izrečeno na sastancima, moramo da sprovedemo na teren. U ovakvim utakmicama moraš da igraš u oba pravca dobro, da bi pobedio"

„Moramo da budemo koncentrisani samo na košarku i da se bavimo ovim lepim sportom. Ekipa je spremna, vodimo 2:1, ne trebamo da razmišljamo o porazu, već da se spremimo, odigramo dobro i završimo finalnu seriju u Podgorici.

„Za razliku od mojih kolega, ne bih komentarisao druge stvari osim košarke. Svi smo videli šta se dešavalo ovde", zaključio je Tomić.

Četvrti meč finalne serije ABA lige igra se u petak od 19.00 časova. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво