RTS u Podgorici: Incidenti i tuča, Zvezda pala u "paklu" Morače

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu u finalnoj seriji ABA lige, pošto su u trećoj utakmici poraženi od Budućnosti. Crnogorski predstavnik je na svom parketu slavio rezultatom 80:72 u duelu koji su obeležili incidenti.

U podgoričkoj dvorani "Morača", domaći navijači bacali su petarde i pogrdno skandirali Zvezdinim igračima, a dogodila su se i dva veća incidenta.

Tuča koja je započela na tribinama došla je do klupe "crveno-belih", dok su potom i Saša Vlaisavljević i Branislav Baćović, članovi UO Crvene zvezde, bili pogođeni metalnim objektima u glavu.

Srpski klub je tokom prvog dela imao prednost i kontrolisao dešavanja na terenu, da bi u nastavku usledio veliki pad koji je Budućnost iskoristila da napravi preokret.

"Dali smo osam poena u trećoj četvrtini, u napadu ništa nismo mogli da iskreiramo. U odbrani nam je falila koncentracija", izjavio je trener Milan Tomić.

Jasmin Repeša, njegov kolega na drugoj strani, osvrno se i na atmosferu koju su priredile domaće pristalice.

"Sigurno je da je atmosfera bila podstrek da se emocije probude više nego što treba", kazao je Repeša.

Dve najbolje ekipe na Jadranu sada očekuje dan pauze, a četvrta utakmica finalne serije, takođe u "Morači", na programu je u petak od 19 časova.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара