Meč-lopta za Zvezdu, poslednji voz za Budućnost

Košarkaši podgoričke Budućnosti od 19.00 dočekuju ekipu Crvene zvezde u trećem finalnom meču ABA lige. Budućnost mora da pobedi ukoliko želi da produži finalnu seriju, dok Crvena zvezda ima prvu od tri meč-lopte. Tok meča pratite na našem portalu.

Zvezda je više nego ubedljivo pobedila u prve dve utakmice u Beogradu. U prvom meču bilo je 19, a u drugom 38 poena razlike za srpskog šampiona.

"Očekujem potpuno drugačiju utakmicu, razlike kojima smo dobijali prethodne utakmice uopšte nisu faktor, niti igraju ulogu pred ovaj, treći meč. Budućnost će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom celog toka utakmice. Ponavljam, kao da je 0:0 u finalnoj seriji, tako gledamo i treći meč", rekao je trener Zvezde Milan Tomić.

Budućnost želi da promeni utisak iz Beograda i odbrani čast na svom parketu, pa je trener crnogorske ekipe Jasmin Repeša izjavio da mu trebaju ne samo dobri igrača već i osobe sa karakterom.

"Uveren sam da u domaćinskoj atmosferi možemo do pobede. Ekipa mora da pokaže reakciju, trebaju mi osobe, a ne igrači. Potrebno je da se pokažu imidž i ponos. Ko nema reakciju u ovom trenutku, nema ni ponos, ne može da igra nigde na svetu", izjavio je Repeša.

Džo Regland će nakon polufinalne, propustiti i finalnu seriju, dok se u prošlom meču povredio i najbolji Zvezdin strelac Stratos Perperoglu. Grk je povredio list desne noge, zbog čega neće moći da bude u sastavu Zvezde za meč u Podgorici.

Treća utakmica finalne serije igra se od 19.00 sati u hali "Morača", čiji je kapacitet nešto veći od šest i po hiljada gledalaca i očekuje se vrela atmosfera. Tok meča pratite na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво