Sjajni Perperoglu propušta prvi meč u Podgorici?

Košarkaš Crvene zvezde Startos Perperoglu, koji je u sinoćnoj pobedi svog tima nad ekipom Budućnosti u finalu ABA lige morao da napusti teren zbog povrede, nagovestio je da bi možda mogao da propusti treći meč u finalnoj seriji.

Grčki košarkaš zbog povrede lista morao je da napusti teren 10 minuta pre kraja susreta u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Još uvek nema zvaničnih informacija o težini povrede, a Perpreoglu se tim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram.

"Ostvarili smo veliku pobedu. Korak bliži smo tituli šampiona. Hvala svima na podršci i ohrabrujućim porukama. Sve se dešava sa razlogom. Verujem da će saigrači završiti posao", napisao je Perperoglu i postavio fotografiju koja prikazuje kako je uz pomoć napustio parket.

Perperoglu je sinoć bio najefikasniji u timu crveno-belih sa 17 poena.

Treći meč finalne serije između Crvene zvezde i Budućnosti igra se u sredu od 19 sati u Podgorici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво