Brejk Bruklina u Filadelfiji, Marjanović 13 poena

Košarkaši Bruklina napravili su brejk na gostovanju Filadelfiji Bobana Marjanovića i pobedom 111:102 stekli 1:0 na startu plej-ofa NBA lige u Istočnoj konferenciji.

Marjanović je iskoristio šansu i za 15 minuta dao 13 poena (5/7 iz igre), uz četiri asistencije i tri skoka, a Siksersima nije pomogla ni sjajna partija Džimija Batlera od 36 poena.

Pored njih dvojice samo je još dvocifren bio Džoel Embid sa 22 poena, za razliku od Netsa gde su dvocifrena bila šestorica.

Posebno su se istakli Dianđelo Rasel sa 26 i Karis Levert sa 23 postignuta poena.

Novi meč isti timovi igraju za tri dana, a domaćin će ponovo biti Filadelfija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се