Tomić: Utakmica je bila kakvu smo očekivali – teška

Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je posle pobede nad Partizanom da je utakmica bila baš onakva kakvu je i očekivao – teška.

"Utakmica je bila kakvu smo i očekivali, teška. Pogotovo za nas koji smo imali veći pritisak zbog domaćeg terena. Zato želim da se zahvalim navijačima, koji nisu prestajali da nas bodre, čak i na minus 12", rekao je trener Zvezde na konferenciji za novinare posle meča.

Tomić je skrenuo pažnju na povrede određenih igrača.

"Bitan je bio momenat povrede Reglanda, koji je i probao, ali nije mogao iako je pokušao. Isto i Filip (Čović), koji je odigrao sa velikim bolom u ramenu. Ja im čestitam na tome. I Boriša je bio povređen...", rekao je Tomić.

Drugi meč u polufinalnoj seriji, koja se igra na dve pobede, na programu je sledeće subote, a domaćin će biti Partizan.

"Ostaje nam da se spremamo za subotu i njihov teren, ali će tada biti pritisak i na njima. Mi dok ne budemo na 2:0 nismo nigde. Značiće nam pauza od sedam dana, zbog tih sitnih povreda", smatra Tomić.

Košarkaš Zvezde Bili Beron rekao je da je utakmica bila "luda".

"Luda utakmica i baš smo umorni, igralo se u jakom ritmu, ali znali smo da neće biti lako. Otežali smo sebi, ali pobedivši ovako dobru ekipu dosta znači, odbranili smo naš teren i ta domaća prednost je bila prioritet od starta i evo sad smo videli zašto. Atmosfera je bila neverovatna. Obično nisam ovako emotivan, ali sada je to nemoguće izbeći", rekao je Beron.

Zvezdin Amerikanac bio je glavni igrač u dodatnih pet minuta.

"Saigrači su verovali u mene, ali i ja sam. Volim da odlučujem. Možda niste videli ali Cirbes je odradio veliki posao kod mog polaganja, napravio je prostor i ja sam pogodio. Zaista je sjajan osećaj".

Beron smatra da će druga utakmica u seriji biti još teža.

"Biće pakleno teško, ali ne i odlučujuće. Nismo pod najvećim pritiskom i pod obavezom da moramo da pobedimo, ali sami sebi ćemo stvoriti takav pritisak i taj zadatak".

Iako je šuter, utakmicu rešio polaganjem.

"Otac mi je uvek govorio da ne mogu biti samo šuter, zato želim što više loptu u rukama i da pokušam da budem organizator i probijač. Na koledžu sam igrao pleja i to mi je pomoglo. Morate imati kompletan paket oružja u napadu", završio je Beron.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво