Poraz Borca u Sloveniji

Košarkaši Borca poraženi su od Primorske u Sloveniji rezultatom 78:59 (19:12, 15:17, 25:12, 19:18) na startu Aba 2 plej-ofa. U drugom polufinalnom duelu MZT Skoplje je posle velikog preokreta u drugom poluvremenu savladao Sparse iz Sarajeva 71:70.

Ekipa iz Čačka je gostovala najboljem timu Aba 2 lige, ali su ubedljivo poraženi u Sloveniji.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Heris sa 16 poena, a jedan manje je dodao Čakarun. Odličnu partiju je pružio Šišto, koji je postigao 11 poena i upisao čak 17 asistencija.

Đorđe Majstorović je predvodio Borac sa 13 poena, Radovan Đoković je postigao jedan manje a Gavrilović i Ilija Đoković su dodali po deset.

Revanš meč se igra u nedelju u Čačku, a ekipa koja prva dođe do dve pobede obezbediće plasman u finale.

U drugom polufinalnom meču, MZT je u Sarajevu pobedio ekipu Sparsa sa 71:70.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи