Neslavan rekord, Kari isključen posle 60 sekundi

Trener Barselone Svetislav Pešić isključen je na meču protiv Fenerbahčea posle 60 sekundi igre. Kari je zaradio dve vezane tehničke greške i morao je da se udalji sa parketa. Ovo je rekord Evrolige za jednog trenera.

Pešić je bio iznerviran zbog faula koji nije dosuđen nad Jakom Blažićem. Protestovao je kod sudija, nije želeo da se pomeri sa parketa, pa mu je sudija, nakon jedne, pokazao i drugu tehničku grešku, što je automatski značilo isključenje sa utakmice.

Pešić se obrušio na mladog litvanskog sudiju Gitisa Vilijusa, koji je pokušao da ga zaobiđe na terenu i prekine diskusiju, ali Kari mu to nije dozvolio i u nekoliko navrata telom mu preprečio put.

Vođenje ekipe je preuzeo pomoćni trener Barselone.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво