Olimpijakos bi stvarno u ABA ligu, kontakt uspostavljen

Grčki košarkaški velikan Olimpijakos kontaktirao je čelnike ABA lige sa željom da zaigra u regionalnom takmičenju sledeće sezone, potvrdio je direktor ABA lige Krešimir Novosel.

Grčki "Lajv sport" piše da su se iz Olimpijakosa raspitivali o uslovima i pravilima da se pridruže ABA ligi.

"Održali smo preliminarne razgovore. Olimpijakos nas je kontaktirao da sazna sve detalje oko učešća u ABA ligi", izjavio je Novosel za taj list.

Olimpijakos je u otvorenom sukobu sa Panatinaikosom toliko da je, nezadovoljan suđenjem u polufinalu Kupa Grčke, povukao ekipu sa terena na poluvremenu utakmice.

Posle toga je klub iz Pireja zatražio strane sudije, na šta ne želi da pristane veliki rival Panatinaikos.

Ranije su ABA ligu, gledajući klubove van bivše Jugoslavije, igrali Makabi iz Tel Aviva, češki Nimburk, Levski iz Sofije i mađarski Solnok.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи