Real nadigrao Fener, pobede Panatinaikosa, Žalgirisa i Makabija

Real je u Madridu nadigrao Fenerbahče sa 101:86 u meču 25. kola Evrolige. Košarkaši Panatenaikosa sasvladali su na gostujućem terenu Darušafaku sa 91:67. Žalgiris je bio nemilosrdan protiv Grand Kanarije 98:64. Makabi je slavio u Minhenu protiv Bajerna sa 77:70.

Real je naneo poraz lideru. Obe ekipe su već obezbedile učešće u plej-ofu, a Real se ovom pobedom, 19. u sezoni izjednačio sa CSKA po broju pobeda, tim iz Moskve u petak igra svoj meč 25. kola. Fener je na čelu tabele sa 21 trijumfom.

Tim iz Madrida je predvodio Rendolf sa 21 poenom i Ljulj sa 17 koji je zabeležio i 10 asistencija, Karlos je dodao 12. U timu Fenerbahčea Slukas je postigao 15 poena, a Gudurić i Veseli su dodali po 12.

U narednom kolu Real gostuje kod Himkija, dok Fenerbahče dočekuje Barselonu.

Pao je savladao Darušafaku sa 91:67. Panatenaikos je tako zabeležio 12. trijum u sezoni i trenutno je na 10. mestu na tabeli i još uvek ima šanse da se nađe u top 8 fazi takmičenja. Darušafaka je ostala prikovana za dno tabele sa tri pobede i 22 poraza.

Panatenaikos je do pobede predvodio Papapetru sa 18 poena, Papagianis je postigao 14 uz 12 skokova, Tomas 12, a Kalates je uz 10 poena zabeležio 11 asistencija.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Daglas sa 14 poena, Piners je dodao 12, a Erik 11.

U nardnom kolu Panatenaikos gostuje u Moskvi, dok Darušafaka goostuje kod Grand Kanarije.

Košarkaši Žalgirisa nadigrali su Grand Kanariju na svom terenu sa 98:64. Ovom pobedom domaćin je upisao 10. pobedu u sezoni i trenutno je na 12. mestu na tabeli, dok je Grand Kanarija ostala na 14. poziciji sa šest trijumfa.

Najefikasniji u ekipi Žalgirisa bio je Ulanovas sa 18 poena, Volap je dodao 12, Tompson 11, a Davis i Grigonis po 10. U timu Grand Kanarije Erikson je postigao 13 poena, a dvocifren učinak imao je još i Vilej sa 10.

Naredno kolo donosi duele Žalgirisa i Bajerna, kao i Grand Kanarije i Darušafake.

Makabi je u Minhenu savladao Bajern sa 77:70. Tim iz Tel Aviva je sada deveti sa 12 pobeda, a Bajern je jedanaesti sa istim brojem trijumfa ove sezone.

Vilbekin je sa 19 poena predvodio Makabi, njega je pratio Blek sa 14, dok je Rol postigao 11. U tim u Bajerna Vilijams je postigao 17, a Bartel 16. Dangubić i Jović su postigli po devet poena.

U narednom kolu Bajern gostuje kod Žalgirisa, a Makabi dočekuje Efes.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи