Barsa povukla Navarov dres

Košarkaški klub Barselona, pre početka "El Klasika" u okviru 24. kola Evrolige, povukla je iz upotrebe dres Huana Karlosa Navara sa brojem 11. Navaro je prošle sezone prestao sa aktivnim igranjem košarke, važi za legendu Barselone, ali i Evrolige, čiji je najbolji strelac u istoriji takmičenja.

Navaro je i zvanično ušao u istoriju Barselone, koja je povukla iz upotrebe dres sa brojem 11 koji je Navaro nosio 21 godinu.

Španski košarkaš je u avgustu prošle sezone prestao sa aktivnim igranjem košarke.

Navaro je u bogatoj karijeri, između ostalog, dva puta osvajao Evroligu, bio njen MVP regularnog dela, kao i fajnal-fora. Najbolji je strelac u istoriji Evrolige, a rekorde drži u postignutim poenima iz igre, indeksu korisnosti, postignutih trojki. 

Sa reprezentacijom Španije ima dva zlata na Evropskom i jedno na Svetskom prvenstvu, kao i dva Olimpijska srebra i jednu bronzu.

Sezone 2007/08 Navaro se okušao u NBA ligi u dresu Memfisa, ali se samo nakon godinu dana vratio u "Blaugranu".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи