Prva "meč-lopta" za Srbiju u Estoniji

Košarkaška reprezentacija Srbije igra u Talinu meč sa Estonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini, a pobeda bi osigurala plasman na Mundobasket. Direktan prenos na Prvom programu RTS-a od 18 sati.

U ekipi selektora Aleksandra Đorđevića naći će se i kapiten Miloš Teodosić, što će dodatno povećati kvalitet našeg nacionalnog tima, koji je prvi meč protiv Estonije dobio sa 26 poena razlike.

Srbiji je neophodan jedan trijumf u preostale dve utakmice kvalifikacija, ili protiv Estonije u Talinu ili protiv Izraela u Beogradu.

Selektor Đorđević želi da se plasman na Mundobasket obezbedi već u Estoniji.

"Znamo šta treba da uradimo i šta nam je činiti, idemo na pobedu. Posle toga se spremamo za Izrael. Dugo traju kvalifikacije i na nama je da ih pravim pristupom i ozbiljnošću završimo na pravi način", rekao je Đorđević.

Poslednja utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo igra se u nedelju, u Pioniru, gde Srbija dočekuje Izrael.

U četvrtak u Talinu, Estonija – Srbija, od 18 sati, na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво