Jokić: Ne razmišljam o Svetskom prvenstvu

Nikola Jokić veruje da Srbija ima dobru šansu da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kini, ali nije siguran da će, ukoliko se to dogodi, i on biti tamo.

Košarkaši Srbije otputovali su u Estoniju, gde bi pobedom osigurali plasman na Svetsko prvenstvo u Kini. 

Košarkaš Denvera, NBA zvezda Nikola Jokić, veruje da "orlovi" imaju dobru šansu da se nađu na najvećoj svetskoj košarkaškoj smotri.

"Imamo veliku šansu da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kini. Kvalifikacije su malo nepoštene, jer najbolji igrači ne igraju", rekao je Jokić.

Ipak, Ol Star igrač priznaje da još ne zna da li će obući dres Srbije ukoliko se ona nađe na Mundobasketu.

"Teško je reći... Ako kažeš da, onda moraš da ideš... A ako kažeš ne... Iskreno, još uvek ne znam, daleko je... Trenutno ne razmišljam o tome, to je nešto što će se rešiti u budućnosti", rekao je Jokić.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи