Teodosić: Igraću samo za Srbiju, bez kluba do kraja sezone

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić odlučio je da ne zaigra ni za jedan klub posle odlaska iz Los Anđeles klipersa.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić odlučio je da, posle odlaska iz Los Anđeles klipersa, ne igra ni u jednom klubu do kraja sezone.

Teodosić je nedavno dobio otkaz u Klipersima i, osim dva meča za Srbiju protiv Estonije i Izraela na kraju kvalifikacija za Mundobasket, završio je sezonu.

"To bi bilo to za ovu sezonu, odlučio sam da se odmaram. Kroz reprezentaciju ću se spremiti za narednu sezonu, pošto ima još jedno okupljanje na leto. Vreme ću iskoristiti da radim na sebi", rekao je Teodosić na okupljanju reprezentacije u Beogradu.

Priznao je da nije lako kada se dobije otkaz, ali da je razlaz bio najbolje rešenje za obe strane.

"Priželjkivao sam otkaz, ova sezona nije dobra, mučili su se Klipersi sa mnom i ja sa njima. Nisam čak priželjkivao ni trejd jer mislim da ni u drugom klubu ne bih igrao puno. Vrlo sam zadovoljan kako se sve izdešavalo na kraju, ostali smo u odličnom odnosima."

O duelima sa Estonijom i Izraelom, bivši plej Olimpijakosa i CSKA kaže da su dve pobede cilj.

"Uvek mi je drago da igram za reprezentaciju, uživam što sam tu i potrudiću se da pomognem timu da pobedi i izbori plasman na Svetsko prvenstvo", zaključio je Teodosić.

Utakmica između Estonije i Srbije igra se u Talinu u četvrtak, a tri dana kasnije protiv Izraela u dvorani "Aleksandar Nikolić".

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво