Barsa u triler meču savladala Real i odbranila Kup kralja

Real i Barselona su priredili neverovatnu dramu svim ljubiteljima košarke. Ekipa Svetislava Pešića savladala je najvećeg rivala i odbranila trofej Kupa kralja - 94:93.

Meč prepun preokreta Barsa je dobila sa 94:93, iako je u finišu poslednje četvrtine gubila sa 16 poena razlike.

Junak meča bio je Ante Tomić koji je sekund pre kraja položio loptu na drugi obruč, a Entoni Renfold blokirao šut nakon što je lopta dotakla tablu, pa je koš priznat.

Tim iz Barselone predvodio je Tomas Ertel sa 22 poena i 6 asistencija, Viktor Klaver postigao je 15 uz 7 skokova, dok je Ante Tomić postigao 14 uz 7 uhvaćenih lopti.

Kod Reala najefikasniji bio je Fakundo Kampaco sa 19 poena uz 5 asistencija.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи