Čović: Zvezda je sistemski pokradena

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović smatra da je njegova ekipa pokradena u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Košarkaši Partizana su u dramatičnoj završnici finalnog meča pobedili Crvenu zvezdu sa 76:74.

Čović je sat vremena nakon meča održao vanrednu konferenciju za medije, na kojoj je rekao da "Košarkaški savez Srbije sistematski potkrada Zvezdu".

"Radi se o evidentnoj sistemskoj krađi. Vraćamo se u ona vremena u kojima svi dobro znamo šta se dešavalo u košarci. Mogli ste sami da vidite. KSS ne postoji, to je skup ljudi koji su tamo zalutali i koji pokušavaju dalje sistemski da potkradaju Zvezdu. Pogledajte da li je u loži sedeo jedan predstavnik Crvene zvezde", rekao je Čović.

On je potom analizirao suđenje - ocenio je da je Belošević bio tendenciozan tokom celog meča, a da je tačku stavio Obrknežević.

"Čist faul u napadu koji nije sviran, nagradio ih je sa dva bacanja kada nisu preneli loptu, a isteklo vreme. A onda Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira. Ako je već svirao, onda je morao da svira i ono nad Perperogluom", naveo je Čović.

Prema njegovim rečima, Zvezda će da preispita da li treba da učestvuje u daljim akcijama. 

Crveno-beli su teren napustili pre uručenja pehara "večitom rivalu".

"Ne mogu da čestitam na nečemu što je ukradeno, tako neću ni večeras", zaključio je Čović.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво