Debitant Heris srušio Karija u trojkama

Džo Heris novi je šampion u brzom šutiranju trojki na NBA "Ol-staru" u Šarlotu, pošto je u finalnoj seriji bio bolji od Stefa Karija i Badija Hilda.

Debitant na "Ol-star" vikendu i predstavnik Bruklin netsa najprijatnije je iznenađenje takmičenja u brzom šutiranju trojki.

Heris je "probio led" u dvorani u Šarlotu i kao prvi u početnoj rundi osvojio 25 poena, pogodivši svih pet lopti iz kornera u poslednjoj seriji (poslednju seriju izabrao je za duple poene).

U prvoj rundi Midlton je bio poslednji sa 11 poena, Volker je imao 15, Set Kari 16, Novicki 17,  Lilard 17, Grin 23, Hild 24, Heris 25 i Stef Kari 27.

Heris, Hild i Kari izborili su plasman u finale.

Heris je šutirao gotovo preslikano i u finalnoj seriji, a ovoga puta je imao 26 poena i takođe je pogodio svih pet lopti iz ćoška, mesta koje je izabrao za duplu vrednost šuteva.

Potom je na redu bio Badi Hild, koji je imao 19 poena. 

Stef Kari započeo je fantastično finalnu seriju pogodivši devet trojki zaredom, ali je potom u naredne dve serije znatno pokvario skor.

U finalnoj seriji Kari je morao da pogodi svih pet "duplih" trojki kako bi se izjednačio sa Herusom, ali je Kari promašio jednu, pa je titula otišla u ruke košarkaša Bruklina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи