Olimpijakos u ABA ligi?

Grčki Olimpijakos nezadovoljan odnosom u domaćem šapionatu, želi da od naredne sezone zaigra u ABA ligi. Da li je u pitanju pritisak na grčki savez ili ozbiljna namera kluba iz Pireja ostaje da se vidi.

Nezadovoljstvo je kulminiralo suđenjem u meču Kupa Grčke, kada se Olimpijakos nije pojavio na parketu u drugom poluvremenu meča protiv gradskog rivala Panatinaikosa. Da bi se sada, prema pisanju Mundo Deportiva, pojavila informacija da klub iz Pireja želi da igra ABA ligu.

Olimpijakos je tražio međunarodne sudije za duele sa Panatinaikosom, međutim sada su se odlučio da napuste ligu i takmiče se u ABA ligi.

Ukoliko dođe do ove saradnje sa regionalnim takmičenjem, to bi podiglo kvalitet lige, a sa druge strane Olimpijakos ne bi ugrozio mesto u Evroligi, jer već ima licencu za ovo takmičenje.

Tako bi Zvezda, Partizan Budućnost i Cedevita imali velikog rivala u jednom velikom klubu, stalnom učesniku Evrolige, sa iskusnim igračima poput Spanulisa, Printezisa, Papanikolaua i našeg Nikole Milutinova.

Ostaje da se vidi kakav će biti epilog ovakvog zahteva Olimpijakosa.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи