Kup Grčke: Olimpijakos napustio teren, gazda PAO-a imao svoj šou

Meč polufinala grčkog Kupa između Panatinaikosa i Olimpijakosa prekinut je na poluvremenu pri vođstvu "zelenih" od 40:25 jer ekipa iz Pireja nije bila zadovoljna suđenjem i nije se pojavila na terenu u nastavku. Nakon toga je predsednik PAO Dimitris Janakopulos imao svoju "tačku" kojom je uvredio rivala.

Već godinama mečevi Panatinaikosa i Olimpijakosa su "više od igre", a večeras je viđena nova epizoda.

Meč polufinala Kupa Grčke u atinskoj dvorani OAKA prekinut je posle prvog poluvremena.

PAO je vodio 40:25, a pirejski tim je bio veoma nezadovoljan suđenjem u tom periodu, pa je prvo kasnio da izađe na teren, a potom i odustao od tog čina.

"Katalizator" u toj odluci bio je i predsednik ljutog rivala, kontroverzni Dimitris Janakopulos, koji je na praznu klubu Olimpijakosa stavio ženske gaćice crvene boje i izazvao oduševljenje tifoza svog kluba.

Meč će verovatno biti registrovan kao pobeda Panatinaikosa od 20:0 i oni će igrati finale sa PAOK-om, ali ostaje da se vidi koje će poteze povući uprava crveno-belih, a koje Košarkaški savez Grčke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи