Partizan nadigrao Budućnost za treće mesto

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost sa 76:67 u meču 19. kola ABA lige i sada su treći na tabeli regionalne lige.

Velika pobeda za crno-bele. Pobedom nad Podgoričanima sa više od četiri poena razlike izbili su na treće mesto na tabeli i tako pretekli Budućnost. Obe ekipe imaju isti skor od 13 pobeda i šest poraza. Zvezda je već obezbedila prvo mesto, na drugom mestu je Cedevita (14 pobeda), a Zagrepčani imaju bolji međusobni skor od crno-belih i od Budućnosti.

Partizan je bolje ušao u meč. Odmah je poveo i prednost nije ispustio do kraja susreta. Budućnost je u nekoliko navrata zapretila, ipak crno-beli su uspeli da odbiju sve napada protivnika.

Prednost crno-belih je u nekoliko navrata prelazila 10 razlike, a najveća je bila sredinom trećeg perioda kada je iznosila plus 13.

Crno-bele je do pobede predvodio Lendejl sa 23 poena, Nikola Janković je postigao 12, a Renfro 10. U timu Budućnosti najefikasniji je bio Džekson sa 19, a njega su pratili Kol sa 14 i Klark 12.

U narednom kolu Partizan gostuje Crvenoj zvezdi, dok Budućnost dočekuje Zadar.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво