Tomić: Važno je da pobedimo Unikahu za kraj u Evrokupu

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, koji se vraća na klupu posle temperature i propuštenog meča protiv Olimpije, kaže da želi da se ekipa pobedom nad Unikahom oprosti od učešća u Evrokupu. Meč između Zvezde i Unikahe igra se u utorak od 18.45 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Crveno-beli sa skorom od jedne pobede i četiri poraza u G grupi nemaju šanse za prolaz u četvrtfinale Evrokupa, gde idu Valensija i Unikaha.

"Izgubili smo šansu da prođemo dalje iako smo imali mogućnosti da to promenimo i gubili utakmice u tesnim završnicama. Žao nam je zbog toga. Za klub, navijače i sve nas je izuzetno važno da se oprostimo pobedom jer se tako gradi atmosfera i samopouzdanje koje će biti potrebno za sve ono što nam sledi", rekao je Tomić za klupski sajt.

I u predstojećem meču Zvezda će biti bez povređenog kapitena Branka Lazića.

"Bez obzira što je Unikaha obezbedila plasman, sigurno će doći sa ozbiljnim pristupom i velikom željom da pobedi. Znamo šta možemo da očekujemo od njih, a cilj nam je da odigramo bolju utakmicu nego u Malagi i da damo sve od sebe da ostvarimo pobedu", zaključio je Tomić.

Centar Dušan Ristić ističe da je utakmica važna bez obzira što nema takmičarski značaj.

"Imamo priliku da se oprostimo od Evrokupa eventualnom pobedom, daćemo sve od sebe da tako bude. Veoma brzo nas očekuje Kup, borba za drugi trofej i to je odlična šansa za nas da se na najbolji način pripremimo. Odličan su tim, dobili su prethodnog vikenda Real Madrid i to najbolje dokazuje kakav kvalitet imaju", istakao je Ristić, dodavši da je bilo neprijatno posle poraza od Unikahe, Valensije i Limoža, ali da bi iz njih trebalo da se izvuku pouke.

Utakmica Crvena zvezda - Unikaha igra se u utorak od 18.45 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво