Trinkijeri: Zbog dve lopte meč sa Albom nije za Top 8

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč protiv Albe u Berlinu na oproštaju od Evrokupa, kaže da žali što je njegovom tim malo nedostajalo da se bori za četvrtfinale. Utakmica između Albe i Partizana igra se od 20.45 u utorak.

Partizan je porazom u prošlom kolu od Lijetuvos Ritasa, košem Artsioma Parahovskog u poslednjoj sekundi, ostao bez šanse za prolaz.

"Nažalost, zbog dve lopte utakmica neće biti važna za plasman u Top 8. Ipak, Alba i Partizan su dva velika imena, moramo da odigramo ozbiljno. Biće potpuno drugačija utakmica u odnosu na naš prvi meč, idemo sa idejom da pronađemo minutažu za igrače koji su malo manje igrali, a da ne izgubimo na koncentraciji", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Mladi krilni centar crno-belih Marko Pecarski rekao je da igrači žele da se od Evrokupa oproste pobedom.

"Bez obzira što utakmica nema takmičarskog značaja, mislim da treba da uđemo kao u svaku drugu, da bismo dobili na samopouzdanju i da bismo popravili skor u Evrokupu, ali i spremno dočekali nastavak takmičenja u ABA ligi. Idemo sa željom da takmičenje završimo pobedom", istakao je Pecarski.

Utakmica između Albe i Partizana igra se u utorak od 20.45 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво