Parahovski MVP kola u Evrokupu

Košarkaš Lijetuvos Ritasa Artsiom Parahovski, junak u pobedi nad Partizanom 78:77 poenima u poslednjem sekundu, proglašen je za najkorisnijeg igrača 5. kola Top16 faze Evrokupa.

Koš Parahovskog, što mu je bio 22. u hali "Aleksandar Nikolić", označio je eliminaciju Partizana iz Evrokupa i njemu doneo MVP nagradu sa ukupnim indeksom 30.

Više od njega imao je Tajler Larson iz Frankfurta (35), ali je njegov tim izgubio od Ulma, a sa indeksom 25 istakli su se još Džo Renglad iz Crvene zvezde, Džastin Kobs iz Cedevite i Partizanov Aleks Renfro, koji je u ovom kolu imao najviše asistencija (11).

Interesanto da je prošle nedelje MVP runde bio Bojan Dubljević, nakon sjajne igre i pobede nad Crvenom zvezdom, takođe u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи