Bajern nakon preokreta bolji od Himkija

Košarkaši minhenskog Bajerna savladali su u gostima ekipu Himkija sa 71:60 u meču 20. kola Evrolige. Darušafaka na svom terenu savladala ekipu Baskonije 80:75.

Zanimljiv meč odigran je u Moskvi, u kojem je domaća ekipa imala prednost od 18 poena nakon prve četvrtine, ali su gosti uspeli da neutrališu deficit, povedu i u poslednjoj četvrtini odbrane tu prednost.

Najefikasniji u pobedi ekipe koju sa klupe predvodi Dejan Radonjić bili su Vilijams sa 20 i Vladimir Lučić sa 15 postignuth poena. Dangubić je postigao jedan poen, dok se Jović nije upisao u strelce.

U redovima Himkija istakli su se Miki i Tomas sa po 13 poena. Stefan Marković postigoa je tri poena uz pet asistencija, dok je Čarls Dženkins postigao šest poena.

Bajern je upisao desetu pobedu nakon 20 odigranih utakmica, dok je Himki poražen 13. put.

Darušafaka je u Istanbulu savladala ekipu Baskonije sa 80:75 i ostvarila tek treći trijumf u sezoni.

Domaće je do pobede predvodio Toni Daglas sa 21 postignutim poenom, dok je najbolji u ekipi iz Španije bio Met Džening sa 18 poena.

Baskonija je propustila priliku da se nađe među osam najboljih ekipa u takmičenju i trenutno zauzima deveto mesto sa devet ostvarenih pobeda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи