Monako gost Partizana u Beogradu

Košarkaški Partizana igraju večeras od 19 časova u Beogradu meč trećeg kola Top16 faze Evrokupa protiv ekipe Monaka. Kretanje rezultata možete pratiti na našem sajtu.

Crno-beli su posle početnog poraza u gostima od Ritasa (80:74), u prošlom kolu odigrali odličan meč i na svom parketu savladali berlinsku Albu (78:66), pa će meč sa Monakom biti vrlo bitan za dalji plasman.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri kaže da očekuje dodatni napredak svog tima.

"Pred nama je nova sjajna utakmica Top16 faze Evrokupa pred našim sjajnim navijačima. Monako je veoma solidan tim s fenomenalnim trenerom. Ova utakmica je odlična šansa za nas da ponovo uživamo i pokušamo da još jedom podignemo naš nivo igre", rekao je Trinkijeri.

Ekipa iz Kneževine je već jednom gostovala u glavnom gradu Srbije ove sezone i savladala Crvenu zvezdu u meču grupne faze - 91:75.

Meč u dvorani „Aleksandar Nikolić" počinje u 19 časova, a tok istog možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи