Trinkijeri: Važan meč protiv Krke

Košarkaši Partizana sutra u 15. kolu ABA lige dočekuju Krku sa željom da upišu treći utastopni trijumf i naprave važan korak prema plej-ofu regionalnog takmičenja.

Crno-beli su dobili prethodna dva duela, protiv Mornara u ABA ligi i Albe u Evrokupu, a sada žele da nastave niz.

"Veoma je važno da pokažemo kako smo u stanju da igramo na vrhunskom nivou dva puta nedeljno. Ovaj ritam utakmica tako nešto od nas zahteva i moramo da se prilagodimo. Krka je u situaciji da joj je svaka utakmica ključna, ali ni nama nije ništa manje važna, pa očekujem dobar duel", izjavio je trener Andrea Trinkijeri za klupski sajt.

Plejmejker Aleks Renfro veruje da crno-beli mogu, uz pomoć sa tribina, doći do pobede i bolje pozicije na tabeli.

"Utakmica protiv Krke je veoma važna jer imamo priliku da popravimo položaj na tabeli i da učvrstimo svoju poziciju u trci za plej-of. Takođe, ovo je dobra prilika da na temeljima pobeda iz prethodna dva susreta gradimo nove uspehe. Znamo da će podrška u dvorani biti sjajna i spremni smo da se borimo za pobedu", rekao je plejmejker Aleks Renfro.

Utakmica između Partizana i Krke igra se u subotu od 19 sati u dvorani Aleksandar Nuikolić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара