Tomić: Gostovanje u Malagi izazov, imamo kvalitet za pobedu

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je gostovanje Unikahi u Evrokupu veliki izazov, ali da veruje u kvalitet svog tima.

"Očekuje nas veliki protivnik, jedan od favorita za osvajanje Evrokupa i to na njihovom terenu. Znamo kakva je atmosfera, ono što moramo da uradimo je da iskontrolišemo utakmicu, njen ritam, da ne dozvoljavamo kontranapade. Ako to budemo sproveli, imamo velike šanse da dobijemo utakmicu. Unikaha je evroligaška ekipa sa iskusnim igračima, znaju da igraju te utakmice, a mi smo kao tim jaki i možemo da odgovorimo na to iskustvo", rekao je Tomić za klupski sajt.

Košarkaš Marko Kešelj kaže da je pritisak na Unikahi.

"Igrali smo dosta oko Nove godine, ritam je jak, ali najvažnije da smo svi zdravi i spremićemo se za ovu utakmicu. Nama je jedan brejk važan, negde moramo da ga tražimo ako želimo da prođemo dalje. Ne bojimo se nikoga", ističe Kešelj.

Kapiten Branko Lazić podseća da je tim iz Malage jedan od favorita za osvajanje Evrokupa.

"Biće teško, ali u dobrom smo ritmu i formi, i idemo sa nadom da dobrom energijom dođemo do brejka. Unikaha ima kvalitet, puno iskusnih igrača, deluju dobro kao tim. Nisu gubili u Evropi do sada na svom terenu, videćemo kako će sada biti, ali moramo da odigramo dobro kao tim, sa dosta koncentracije", zaključio je Lazić.

Utamica 2. kola Top 16 faze Evrokupa Unikaha - Crvena zvezda igra se u utorak od 20.45 u Malagi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара