Neverovatni pogodak Kembe Vokera

Košarkaši Šarlota savladali su Finiks na gostovanju sa 119:113 i naneli šesti poraz zaredom indisponiranom timu Igora Kokoškova. Ovaj derbi začelja bi verovatno brzo pao u zaborav da sinoćnu utakmicu nije obeležio najatraktivniji potez Kembe Vokera.

Neverovatni pogodak Kembe Vokera nije imao bitnog rezultatskog značaja jer je je to bio poslednji posed lopte na utakmiciu kojoj su vodili sa 116:113 što mu je, verovatno, i dalo povoda da se odluči za neočekivani šut.

Procenite sami da li je sve bila slučajnost, jer se i sam Voker posle šuta okrenuo misleći da neće pogoditi ili je to bio izraz samouverenosti.

U svakom slučaju, Kemba Voker je utakmicu završio kao najefikasniji igrač sa 29 poena, Toni Parker je dodao 20, a kod Finiksa Ti-Džej Voren je ubacio 23 poena.

U ostalim utakmicama NBA lige odigranim sinoć, košarkaši LA Klipersa su nadigrali Orlando sa 106:96, a u pobedničkom timu opet nisu bili naši internacionalci. Oslabljeni Vašington je na gostovanju ubedljivo savladao Oklahomi sa 116:98, Bruklin je bio bolji od Čikaga 117:100, a Minesota je pred domaćom publikom ubedljivo savladala Los Anđeles Lejkerse sa 108:86.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво