Jokić nadomak tripl-dabla, Marjanović skroman u derbiju Los Anđelesa

Nikola Jokić postigao je 21 poen uz po devet asistencija i skokova u pobedi Denvera nad San Antoniom (102:99). Boban Marjanović bio je starter u derbiju Klipersa i Lejkersa (118:107), ali je postigao skromna četiri poena uz isto toliko uhvaćenih lopti. Miloš Teodosić ponovo nije ulazio u igru.

Jokić nastavlja da odličnim partijama predvodi Denver, koji ima velikih problema sa povredama. Nagetsi su imali osam igrača u rotaciji protiv Sparsa, pošto se na listi povređenih nalaze: Tomas, Porter, Milsap, Heris, Barton i Jang.

Ipak, Jokić i Mari su kombinovano postigli 52 od 102 poena Denvera i tako vodili tim iz Kolorada do nove pobede.

Nikola je postigao 21 poen, uz odličan procenat šuta iz igre 10/14 i zabeležio po devet asistencija i skokova, dok je Mari upisao 31 poen uz šest skokova.

U Denveru su se istakli još i Bizli sa 21 i Kreg sa deset poena.

Kod Sparsa najefikasniji bili su Oldridž sa 24 poena i sedam skokova i Derozan sa 15 poena i po pet skokova i asistencija.

Denver je upisao 22. pobedu u 33 odigrane utakmice i nalazi se na prvom mestu Zapadne konferencije. Sparsi su upisali 17. poraz i sa ukupno 19 pobeda zauzimaju deseto mesto na Zapadu.

Boban Marjanović bio je startni centar Klipersa u pobedi u gradskom derbiju protiv Lejkersa od 118:107. 

Srpski centar imao je skroman učinak od po četiri poena i skoka za 13 minuta na parketu. Miloš Teodosić ponovo nije dobio šansu.

U pobedi Klipersa istakli su se Vilijams sa 36, Galinari sa 19 i Herel sa 12 postignutih poena.

Kod "jezeraša" bolji od ostalih bili su Kuzma sa 24, Bol sa 19 i Ingram sa 17 poena. 

Klipersi su ostvarili 20. pobedu i nalaze se na četvrtom mestu Zapada, upravo ispred Lejkersa, koji imaju takođe 20 pobeda, ali i poraz više.

U ostalim mečevima, Luka Dončić odigrao je maestralnu utakmicu sa 34 postignuta poena u porazu Dalasa od Nju Orleansa – 114:112, Šarlot je pobedio Bruklin sa 100:87, Indijana je bila ubedljiva – 125:88 protiv Detroita, kao i Orlando protiv Toronta – 116:87. Čikago je savladao Vašington sa 101:92, Majami Klivlend sa 118:94, Oklahoma je slavila pobedu nad Finiksom sa 118:102, dok je nakon produžetka Atlanta bila bolja od Minesote – 123:120. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво