Zvezda savladala Megu za 11. trijumf u nizu

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Sremskoj Mitrovici ekipu Mega Bemaksa sa 78:68, u utakmici 11. kola ABA lige.

Zvezda je do pobede u Sremskoj Mitrovici stigla možda i lakše nego što se očekivalo. Crveno-beli su vodili od prvog minuta, dok je domaća ekipa u završnici pokušala da stigne do neizvesnosti.

Ključnu prednost Zvezda je napravila u drugoj četvrtini, koju je dobila rezultatom 22:10 i na poluvreme otišla sa ubedljivom prednošću 42:25.

Mega je na tri minuta do kraja meča stigla do minus šest u dva navrata, ali to je sve što su izabranici Dejana Milojevića uspeli da naprave.

Zvezda je tako zabeležila i 11. pobedu u takmičenju u kojem nema poraz, dok je Mega četvrti put poražena, uz sedam trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Stratos perperoglu sa 17 poena, Beron je dodao 14, a Regland 13. U ekipi Mege istakao se Goga Bitadze sa 23 postignuta poena.

U narednom kolu Zvezda će biti gost Cibone u Zagrebu, dok Mega na svom terenu igra protiv Igokee.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи