Zvezda pregazila Zadar za maksimalan učinak

Košarkaši Crvene zvezde, lideri ABA lige, ubedljivo su na svom terenu savladali ekipu Zadra sa 97:70 u meču 10. kola regionalnog takmičenja.

Crveno-beli su više nego lako upisali pobedu protiv gostiju iz Hrvatske, kojom su zadržali maksimalan učinak u Aba ligi.

Ekipa Milana Tomića je od prvog minuta vodila, apsolutno kontrolisala dešavanja na terenu i kako se meč bližio kraju samo povećavala prednost, koja je na kraju iznosila "plus 27".

Najefikasniji u beogradskom sastavu bili su Džo Reglend sa 17, Perperoglu sa 15 i Majk Cirbes sa 15 poena. Simanić je dodao 11, a Nenadić osam poena.

God gostiju bolji od ostalih bili su Von sa 16 i Litl sa 14 poena.

Zvezda se nalazi na liderskoj poziciji tabele i jedina je neporažena ekipa deset utakmica u regionalnom takmičenju. 

Zadar je upisao sedmi poraz i nalazi se na deobi poslednjeg mesta na tabeli sa Mornarom i Olimpijom. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво