Tomić: Oprez, Zadar sve pobede ostvario u gostima

Crveno-beli su pre pauze savladali ekipu Partizana, i ostali jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju, a duel sa Zadranima dolazi posle skoro jednomesečnog „odsustva" sa domaćeg parketa i predstavljaće osim takmičarske utakmice i odličnu i pravu pripremu za meč sa Brešom (Evrokup sreda 19 časova). Duel portiv Zadra na programu je u nedelju od 19.00 časova.

Trener crveno-belih Milan Tomić od utorka je na treninzima imao sve igrače na raspolaganju nakon povratka Lazića, Dobrića i Cirbesa, a o predstojećoj utakmici koja predstavlja početak novog mini ciklusa ( Breša kod kuće, gostovanja ekipama Mege, Galatasaraja i Cibone) kaže da maksimalno ozbiljno ulaze u ovaj meč.

„Vraćamo se posle skoro mesec dana u našu dvoranu, prvi protivnik je ekipa Zadra, tim koji je opasan na gostujućim parketima, sve utakmice u dosadašnjem delu sezone dobili su kao gosti, protiv Partizana, Krke I Cibone. Zadar ima svoj stil, igraju brzu košarku sa dosta tranzicije I trčanja, I moramo da odigramo dobru utakmicu, bez padova i konstantno svih 40 minuta. Zadar ima svoje ambicije, promenili su tim i doveli dvojicu novih igrača Dašića, a nešto ranije Vona, što govori da menjaju u hodu, traže rešenja, i da njihova ambicija nije samo puko tavorenje u ovoj ligi. Zato maksimalno ozbiljno dočekujemo ovu utakmicu koja stiže nakon dvonedeljne pauze. Imamo manjih problema sa povredama, pod znakom pitanja sa ovaj meč su Nenadić I Čović, o njihovom nastupu odlučićemo pred utakmicu", rekao je Tomić.

Ognjen Dobrić očekuje dobru utakmicu od crveno-belih, a pobeda bi donela dobru atmosferu pred vrlo važnu utakmicu sa Brešom.

„Očekuje nas meč sa ekipom Zadra koja po rezultatima u dosadašnjem delu sezone, bolje partije pruža kao gost, o čemu svedoči i izuzetno ubedljiva pobeda nad Cibonom u Zagrebu u 8.kolu, ali i to da su sve pobede zabeležili kao gosti. Napravili su promene u timu, i nakon pauze u kojoj su imali vremena da se uigravaju i spreme za nastavak, sigurno će odigrati bolje. Stigli su Dašić, Kvame Von, Grant je otišao u Mornar. Dakle, traže i prave tim koji ima svoj cilj, a to sigurno nije donji deo tabele. Zato moramo maksimalno od samog starta, kako često i govorimo u najavama utakmica, i ne smemo da dozvolimo padove koncentracije koji su nas koštali gubitka ritma u nekim mečevima. Pozivam publiku i navijače da dođu u što većem broju, nije nas bilo neko vreme u ulozi domaćina, takođe podrška nam znači i značiće mnogo u narednim utakmicama", dodao je Dopbrić.

Utakmica Crvena zvezda - Zadar igra se u nedelju od 19 časova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи