Kalinić vodio Fener do pobede, Micić solidan u porazu

Košarkaši Real Madrida savladali su u Istanbulu ekipu Efesa sa 84:82 u meču 11. kola Evrolige. U ostalim mečevima Fenerbahče je u gostima savladao Panatinaikos sa 81:69, dok je Baskonija na svom parketu bila bolja od CSKA 76:73.

Efes je igrao više nego dobro gotovo tri cele četvrtine, ali su dozvolili braniocu trofeja Evrolige da se u poslednjoj četvrtini potpuno rezultatski vrati i "ukrade" pobedu u Istanbulu.

Najefikasniji u pobedi Reala bili su Ajon sa 20 poena i 11 skokova i Ljulj sa 12 postignutih poena.

Kod domaćina istakli su se Moerman sa 19 i Micić sa 15 poena. Srpski plejmejker pokušao je pri rezultatu 83:82 za goste da šutem za tri poena donese pobedu svojoj, ekipi, ali je bio neprecizan.

Real je upisao svoju devetu pobedu u 11 mečeva, dok je Efes upisao treći poraz. 

Fenerbahče je u gostima savladao Panatinaikos sa 81:69.

Najefikasniji u ekipi Fenera bili su Kalinić i Lovernj sa 19, odnosno 16 poena. Veseli je dodao 15 poena, a Marko Gudurić sedam.

Fenerbahče je lider tabele sa skorom od deset pobeda i jednim porazom, dok su "zeleni" izgubili šesti put do sada u sezoni. 

U redovima Panatenaikosa bili su Kalates sa 14 i Lodžeski i Papas sa po 13 poena. 

Baskonija je sa 76:73 bila bolja od ekipe CSKA.

U pobedi domaće ekipe istakli su se Poirije sa 18 i Šengelija sa 15 poena, kod gostiju 20 poena upisao je Peters, tri manje dodao je Higins. 

Baskonija je upisala četvrtu pobedu, a CSKA drugi poraz. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво