Đorđević: Hvala publici, nadam se da su otišli zadovoljni

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević zahvalio se publici na podršci, kao i klubovima koji su izašli u susret potrebama reprezentacije za meč protiv Grčke.

"Hvala klubovima što su nam izašli u susret, zbog svih igrača koji su došli. Idemo jednu po jednu utakmicu, prvo Estonija, videćemo sa kakvim ćemo timom ići. Nama fali još jedan korak i nadam se da ćemo ga napraviti u jednoj od naredne dve utakmice. Hvala publici koja je prepoznala potrebu da nas podigne, da nas podrži, nadam se da su otišli zadovoljni", rekao je Aleksandar Đorđević posle ubedive pobede nad selekcijom Grčke.

Pred punim trbinama hale "Aleksandar Nikolić", Srbija je odličnom igrom došla do šestog trijumfa u kvalifikacijama, uz četiri poraza, pa sada na trećem mestu L grupe ima trijumf više od Gruzije i dva od Izraela.

"Izuzetno važna utakmica, bez obzira što je Grčka došla u izmenjenom sastavu. To su igrači koji dosta dugo igraju u tamošnjem prvenstvu. Mislim da smo i te kako ispoštovali zadatke, većim delom utakmice. Ono što mi se nije svidelo jeste dosta izgubljenih lopti, grešaka, pre svega u prvom poluvremenu. Naša igra je bila prepoznatljiva uvek po jednostavnosti, to je možda najteža, a najlepša stvar u košarci... Rezultatska košarka je nešto što možda nije lepo na oko, ali je jednostavno takva zbog preko potrebnog ishoda, zbog svega što ovde radimo", dodao je selektor. 

Predsednik KSS Predrag Danilović takođe je izrazio je zahvalnost Bajernu i treneru kluba iz Minhena Dejanu Radonjiću što su dozvolili Stefanu Joviću da bude u timu protiv Grka, kao i turskom Anadolu Efesu koji je dozvolio Vasiliju Miciću da u drugom meču petog „prozora" igra za Srbiju.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво